Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
Påmelding til turrittet åpnet i dag!

Påmelding til turrittet åpnet i dag!

Turrittet Tour des Fjords er på 109 kilometer og arrangeres 1.juni, samme dag som proffene kjører den siste etappen. I dag åpnes det for påmelding, men foreløpig kun i UNICEF-puljene.

Litt over klokka ni i dag, var linjene åpnet for å kunne melde seg på til turutgaven av Tour des Fjords. Rittet går i samme trasé som proffene sin femte og siste etappe på søndag 1. juni. Men, det er kun påmelding til UNICEF-puljene som i første omgang kan gjøres fra i dag av. De som ikke ønsker å delta i disse puljene, må vente til 13.februar kl. 09.00!

> LØYPE
Risavika – Hellestø – Klepp – Fjermestadbakken – Ålgård – Seldalsbakken – Sviland – Bråstein – Austrått – Oalsgata – Sola – Røyneberg – Ullandhaug – Hillevåg – Stavanger.

Målgang i den 109 km lange løypen skjer midt i sentrum. Tre mellomtider underveis, to matstasjoner tilbys i tillegg til mat og drikke ved målgang.

> SYKLE I TEAM MED KJETIL ANDRÉ AAMODT ELLER JANOVE OTTESEN?

I årets Tour des Fjords Classic sykler Kjetil André Aamodt og Janove Ottesen på hvert sitt team for UNICEF, og i disse puljene er det idag åpnet for å kunne melde seg på.

250 deltaker får dermed spesialbehandling og kan bli med på teamet til alpinlegenden Kjetil André Aamodt eller teamet til Janove Ottesen. Tour des Fjords Classic støtter UNICEFs arbeid for å gi flere barn skolegang. Når du melder deg på Team Aamodt eller Team Ottesen går påmeldingsavgiften utavkortet til organisasjonen.

OBS! Begrenset til 2000 deltakere. Maks 125 deltakere på hvert UNICEF-team.
Meld deg på her!
Les mer om turrittet her, løyper og annen informasjon
Her kan du laste ned invitasjon!