Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
Centrica Energy støtter Tour des Fjords

Centrica Energy støtter Tour des Fjords

Det er med stor glede vi i dag kan presentere Centrica Energy Norway som en del av laget til Tour des Fjords sier daglig leder Roy Hegreberg i Tour des Fjords.

Olje- og gasselskapet Centrica Energy Norway blir en av årets hovedsponsorer for Tour des Fjords som går av stabelen 28. mai – 01. juni fra Bergen til Stavanger. Centrica vil stå for Centrica Energy Climbing Sprint, trøyen som bæres av beste bakkerytter i løpet. Tour des Fjords er i ferd med å bli en nasjonal og internasjonal sykkelbegivenhet. Kombinasjonen av et spennende proffløp i en spektakulær løype fra Bergen-Hardanger-Haugesund-Ryfylke-Stavanger, barneløp og turritt gjør arrangementet til en folkefest for innbyggerne i regionen. Med en stor media-avtale både med TV 2 som sender 2,5t hver dag og Eurosport som sender i 47 land er dette også en viktig profilering av landsdelen.

Sykkel er en sport som engasjerer mange ansatte i Centrica, og selskapet stiller mannsterke i turrittet søndag 1. Juni, fra Risavika til Stavanger, der de vil sykle til inntekt for UNICEF sammen med Kjetil André Aamodt. I tillegg håper selskapet å se en stor gjeng Centrica-barn sykle barnerittet samme dag.

Vi er stolte over å kunne bidra til årets Tours des Fjords, et ritt som tiltrekker seg de fremste syklistene i Norge og utlandet. Centrica har et stort antall idrettsglade ansatte, og vårt idrettslag, Centrica Active, er en av flere gode grunner til at mange velger oss som arbeidsgiver. Helse og trening er en viktig del av mange ansattes hverdag, og jeg er stolt over å kunne si at vi har et sterkt sykkelteam som gleder seg til konkurransen, forteller Dag Omre, daglig leder i Centrica Energy Norway.

Olje- og gasselskapet er en av de raskest voksende nykommerne på norsk sokkel, og har i dag en spennende portefølje bestående av leting, utvikling og produksjonslisenser. Selskapet blir stadig en mer synlig aktør i Stavangerbildet og er en viktig støttespiller for flere regionale idrettsarrangement. Avtalen med Tour des Fjords er et viktig bidrag til at det lokale arrangementet kommer på listen over nasjonale sportskonkurranser i Norge.

> OM CENTRICA ENERGY NORWAY

Centrica Energy Norway er en del av det britiske energiselskapet Centrica Plc. Centrica Energy Norway har letevirksomhet, driver med utvinning og produksjon. Selskapet har i dag over 60 aktive lisenser i Norge. Siden oppstarten i 2006 har Centrica en suksessrate på sine leteoppdrag på over 60%. Centrica Energy Norway har i dag 150 ansatte i Norge, med hovedkontor i Veritasbygget i Stavanger.