Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
17 av 20 lag klare til Tour des Fjords!

17 av 20 lag klare til Tour des Fjords!

Det er med stor glede vi i dag kan presentere 17 av 20 lag som kommer til Tour des Fjords sier daglig leder Roy Hegreberg i Tour des Fjords.

Tour des Fjords starter i Bergen 28.mai og vil vise frem det beste av FjordNorge på sin ferd via Hardanger til Haugesund, Ryfylke og Stavanger Regionen. Ikke bare til befolkningen langs løypa, men også til TV seere i hele Norge via 2,5 timers sending hver dag på TV2 hovedkanalen fra 16.00-18.30. I tillegg kommer sendinger i 47 land via 10 timers sending på Eurosport 2 som vil oppleve et topp internasjonalt sykkelløp gjennom 5 etapper.

I fjor hadde vi 16 lag hvorav 2 World Tour og 3 Continental lag, i år har vi 2 World Tour lag og 5 Continental Pro lag og det kommer flere, forteller Hegreberg.

Alexander Kristoff kommer spissen for et sterkt Katusha lag som er ranket som et av verdens beste lag. Kristoff har uttalt at han ønsker å vinne sitt første etapperitt i Tour des Fjords.

Cannondale-trøyen er kjent fra de store rittene der Peter Sagan ofte har endt på toppen av seierspallen. Hvem de stilller med i Tour des Fjords, er imidlertid enda ikke klart.

Årets ProContinental-lag er også sterke, Toppsport kjenner vi fra i fjor som et av de mest angrepsvillige lagene og som også vant Centrica Energy bakkekonkurranse.

Både Toppsport, MTN, Wanty, og United Healtcare har alle kjørt de fleste av de store klassikerne i år som Amstel Goal Race, Ronde Van Vlaanderen, og Milan San Remo, hvor Kristoff som kjent gikk til topps. Caja Rujal er et av to spanske profflag og vi husker dem fra 2012 da Piedra Perez vant Øster Hus Rogaland GP.

Vi kommer til å offentligjøre de siste tre lagene de neste ukene, sier Roy Hegreberg.

Det er med stor glede vi i dag kan presentere 17 av 20 lag som kommer til Tour des Fjords sier daglig leder Roy Hegreberg i Tour des Fjords.

> WORLD TOUR

Katusha
Cannondale

> PROCONTINENTAL

Topsport Vlaanderen -Baloise
MTN Qhubeka p.b Samsung
United Healtcare Pro Cycling
Wanty- Group Gobert
Caja Rural Seguros

> CONTINENTAL

Rabobank Development Team
Team Øster Hus-Ridley
Team Sparebanken Sør
Team Joker
Team FixIT
Team Ringriks-Kraft
Team Cult Energy
Madison Genesis
Team Trefor-Blue Water
Firefighters Uppsala CK