Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
Ellevill sponsortreff med FordRekord LiveSpinning

Ellevill sponsortreff med FordRekord LiveSpinning

Tour des Fjords sponsorer var i formiddag invitert til Live Spinning hvor orkesteret FordRekord leverte rytmene. Etter en kort innledning, var det fullt trøkk både på instrumenter & pedaler. Og stemningen ble snart nær opptil den som oppleves i en konsertsal.

Orkesteret FordRekord fra Haugesund, rigget seg imorges til i spinningsalen ved Arena Treningssenter. De hr tidligere gjordt tilsvarende øvelser på Haugalandet, men i denne regionen var dette første gang en spinning økt ble gjennomført med levende musikk. Og det svingte virkelig! Det var tydelg at deltagerne hadde problemer med å holde igjen tilstrekkelig til å ha noe å gi i innspurten.

Det gjorde det slett ikke lettere at vokalisten var vel kjent med spinning, og visste å trykke på de riktige strengene. Bruk av bein muskulaturen var langt fra tilstrekkelig. Her var det krav til både allsang og veivende klapping.

Vi takker FordRekord for å ha gitt oss en særs engasjerende spinningtime, og ser frem til å møte dem når Tour des Fjords inntar Haugesund.