Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
Uno-X blir hovedsponsor for Tour des Fjords

Uno-X blir hovedsponsor for Tour des Fjords

Tour des Fjords har i dag inngått en hovedsponsoravtale med drivstoffleverandøren Uno-X.
Uno-X vil som hovedsponsor blant annet profileres på rittets ungdomstrøye. Avtalen Uno-X har inngått innebærer også profilering av organisasjonen MOT, som arbeider for varmere og tryggere oppvekstmiljø.

I tillegg til å profilere Uno-X og MOT, har vi et ønske om å bidra til å forsterke interessen for sykkel på flere nivåer. Gjennom vårt engasjement i norsk sykkelsport håper vi å inspirere til økt sykkelglede i Norge, sier administrerende direktør i Uno-X Gruppen Vegar Kulset.

Tour des Fjords setter stor pris på avtalen, og det engasjementet og den interessen som Uno-X viser for sykkelsporten i Norge.

Vi er veldig glad for å få med oss Uno-X som hovedsponsor. Flere topplag fra WorldTouren stiller, russiske Katusha kommer med Alexander Kristoff, det samme gjør det største talentene i Norge. Uno-X er sponsor på to av de Norske Continental lagene som stiller i Tour des Fjords, dette viser at Uno-X ønsker å være med å utvikle norsk sykkelsport, vi er også veldig imponert over dere bidrag med å fronte MOT i sine engasjement, sier Roy Hegreberg, daglig leder av Tour des Fjords.

> ENKELT OG EFFEKTIVT

Uno-X selger drivstoff enkelt og effektivt gjennom over 400 automatstasjoner i Norge og Danmark.

Vår begeistring for hverdagssykling kan forklares med at vi liker enkle, effektive og fornuftige løsninger. Vi håper at enda flere vil la seg inspirere til å oppleve gleden ved å bruke sykkel i hverdagen, for eksempel til skole og jobb, avslutter Kulset.