Hold the Ctrl-button (Cmd on Mac) while pressing + to enlarge the text. Press - to make it smaller.
Ny sykkelfest i Hinna Park

Ny sykkelfest i Hinna Park

Det er igjen duket for sykkelfest og familiedag i Hinna Park når starten på den siste etappen legges hit. For kort tid siden ble det kjent at Kopervik på Karmøy blir målsted på den tredje etappen av årets Tour des Fjords. Dermed var alle start- og målsteder på de 3 første etappene satt på [...]

Det er igjen duket for sykkelfest og familiedag i Hinna Park når starten på den siste etappen legges hit.

For kort tid siden ble det kjent at Kopervik på Karmøy blir målsted på den tredje etappen av årets Tour des Fjords. Dermed var alle start- og målsteder på de 3 første etappene satt på kartet. Videre var det kjent at sykkelsirkuset skulle ha både start og målgang i Stavanger. Samt tradisjonen tro, målgång i Sandnes på den nest siste etappen.

Både Tour des Fjords og Hinna Park har vært veldig positive til å videreføre tradisjonen om å starte siste etappe derfra. Etter godt initiativ fra Hinna Park og med bidrag fra flere av grunneierne i området, er dette nå blitt en realitet.

– Vi har hatt et godt samarbeid med TdF i en årrekke, og er både takknemlige og stolte for at vi får knytte den siste etappen til Hinna Park, sier salgs- og markedssjef i Hinna Park AS, Kjetil Haver.

Ringvirkningene av å være med på sykkelfesten har vært utelukkende positive. I tillegg til at rittet blir vist på TV2 kan det også sees på ulike kanaler i Europa, Asia og Australia. Så vi føler virkelig at mediedekningen er med på å sette Hinna Park på kartet, fortsetter han.

Noe av det de godt 2000 fremmøtte fikk med seg fra Hinna Park i fjor var blant annet barneritt, hoppeslott, ulike stands med flotte give-aways, maskoten Brumle fra Kongeparken, samt et spektakulært BMX show i verdensklasse. Alt dette i tillegg til noen av verdens største sykkelstjerner. Og det planlegges med minst like godt innhold i år, når sykkelfesten skal gjenskapes i slutten av mai.

– De foregående år har værgudene vært med oss her nede. Med strålendes sol fra knallblå himmel har man fått alt man kunne ønske seg på en familiedag som dette, sier Roy Hegreberg, daglig leder i Tour des Fjords.

Og rittsjefen har vært en av de som har stått på for å sikre ny sykkelfest i Hinna Park.

– Vi har vært tydelige på at vi ønsket å videreføre samarbeidet med Hinna Park. Både fordi de gjennom disse årene har vært en god samarbeidspartner som har bidratt mye, men også fordi Hinna Park er en kjempeflott bydel med en fantastisk beliggenhet som egner seg veldig godt til å arrangere et sykkelløp, sier Hegreberg.

Norsk sykkelsport har hatt en positivt vekst de siste årene med større satsning blant lag, rittarrangør og ikke minst i mediedekningen. Hinna Park har vært flinke til å utnytte samarbeidet godt og fortsetter satsningen med flere spennende aktiviter knyttet opp til Tour des Fjords.

– TdF er et sosialt høydepunkt for mange av beboerne og de ansatte som jobber i området. Sammen med TdF har vi rett og slett skapt en tradisjon i Hinna Park. Det å stå sammen med både familie og kollegaer og heie frem syklistene er en fantastisk opplevelse. Det blir som en folkefest som er med på å skape samhold i bydelen, avslutter Haver.

Les mer om Hinna Park her: www.hinna-park.no

hp_logo