Om Barnerittet

Om Barnerittet

Tour des Fjords Barneritt er for alle barn mellom 2 – 12 år og arrangeres ved hvert start- og målsted av de tre etappene under Tour des Fjords 2018. Barna starter i puljer med barn på samme alder og det er gratis å delta.

Tour des Fjords vet at morgendagens vinnerne er dagens unge ryttere. Vi oppfordrer barn og unge til å bruke sykkelen aktivt for å holde seg friske og raske - men ikke minst for å ha det gøy!

Tour des Fjords Barneritt er for alle barn mellom 2-12 år og det er delta å gratis. Mer informasjon og forhåndspåmelding vil komme her på siden etterhvert.

Alle løyper for barnerittene er nøye planlagt med tanke på sikkerhet og gjennomføringsevne for alle alderstrinn. De minste barna kjører en liten runde, mens de eldre kjører litt lengre løyper eller flere runder. Barna starter i puljer med andre barn på samme alder. Tour des Fjords Barneritt arrangeres i start- og målområdet ved alle start-/målsteder.

Frog Bikes sponser barnerittet
Det britiske lettvektsykkelmerket Frog Bikes produserer balanse-, hybrid, MTB, landevei og banesykler av superlett aluminium som gjør det lettere for barn å lære å sykle. De sponser med sykkel og diverse premier til alle barnerittene. Under kan du trykke på logoen deres og se syklene og sykkelutstyret som er spesialtilpasset barn.

Tour des Fjords Barneritt 2018

Tirsdag 22. mai - Lindesnes og Grimstad

Onsdag 23. mai - Risør og Kristiansand

Torsdag 24. mai - Farsund og Egersund


Hammer Barneritt 2018

Fredag 25. mai - Maxi Sandnes, Sandnes

Lørdag 26. mai - Stavanger Forum, Stavanger

PÅMELDING

Husk å ta med deg hjelmen og sykkelen.

Lykke til!

PS: Alle deltakere er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen: Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Les mer om vilkårene HER.

Mer om Frog Bikes
Det britiske lettvektsykkelmerket Frog Bikes produserer balanse-, hybrid, MTB, landevei og banesykler av superlett aluminium som gjør det lettere for barn å lære å sykle.

Frog Bikes er 100% dedikert til å møte barns behov og dermed øke sykkelgleden blant barn og unge. Syklenes utforming er basert på unik vitenskapelig forskning som gir riktig geometri, barnevennlige komponenter av høy kvalitet og redusert Q-faktor. Dette gir barna en betydelig bedre sykkelopplevelse. Denne britiske sykkelprodusenten lager barnesykler med samme presisjon som normalt brukes i produksjonen av voksen sykler.

Dette tankesettet har slått an hos nordmenn, og et økende antall foreldre har fått øynene opp for disse syklene som har vunnet «Beste i test» kåringer flere år på rad. Men først og fremst vinner fargerike Frog stadig flere tilhengere mellom 1 og 14 år! For mer informasjon om Frog Bikes, besøk www.frogbikes.com