Hammer Stavanger 2018

Hammer Stavanger 2018

Fra 2018 år vil Stavangerregionen være vertskap for den innovative Hammer Series og tilby tre dager med sykkelfest fra de beste lagene i verden.

Hammer Series ble utviklet av Velon, som produserer sanntids-rytterdata, videoer og sosiale medier laget for å øke engasjementet rundt sykkelsporten, i partnerskap med Infront Sports & Media, et internasjonalt firma innen markedsføring og sportsmedia. Det første Hammer Series arrangementet noensinne finner sted i Limburg i Nederland 1.-4. juni, og utvides til andre utvalgte byer i 2018. En av disse er Stavanger, det eneste Hammer eventet i Norden.

Om Hammer Series

Hammer er en lag mot lag konkurranse hvor bare ett lag kan vinne. Hver dag fokuserer på en ny sykkeldisiplin hvor rytterne vil samle poeng for sine lag: Dag 1 har Hammer Climb-løp, på dag 2 blir det Hammer Sprint, og siste dagen er den avgjørende Hammer Chase. I Hammer Chase vil lederlaget etter de to første dagene begynne først, med de andre lagene jagende etter. Første lag over linjen vinner hele eventet. Hver dag vil det være flere runder på 8 til 10 km, noe som sikrer at tilskuerne får med seg det beste av rittet. Lagene stiller med syv ryttere hvorav fem konkurrerer hver dag. Se forklaringen av Hammer konseptet her.

I tillegg til proffrittet vil Hammer Stavanger også omfatte en sykkelfest for familier, turritt, supporterby, sykkelutstilling og underholdning.

Besøk Hammer Series’ nettsted for mer informasjon.

Om Velon

Velon er et selskap grunnlagt med formålet om å engasjere fans ved å skape innovativt innhold som sanntids-rytterdata og spennende GoPro-videoer. De har ambisiøse planer om å forbedre hvordan fansen samhandler med andre fans over hele verden og løp før, under og etterpå.

Velon ble grunnlagt av ti WorldTour-lag, Team Lotto-NL Jumbo, Team Sunweb, UAE Team Emirates, Team Sky, BMC Racing Team, Cannondale-Drapac Pro Cycling Team, Lotto Soudal, ORICA-SCOTT, Quick-Step Floors Pro Cycling Team og Trek-Segafredo. I dag jobber selskapet tett med mange flere World Tour og Pro Continental lag for å nå sine mål.

Besøk Velons nettsted for mer informasjon.

Om Infront Sports & Media

Infront Sports & Media, et Wanda Sports selskap, er et av de mest respekterte sportsmarkedsføringsselskapene i verden og administrerer en meget omfattende kundeportefølje. Ledet av president og CEO Philippe Blatter, dekker Infront alle aspekter av vellykkede sportsbegivenheter - inkludert distribusjon av medierettigheter, sponsing, medieproduksjon, organisasjon og digitale løsninger - og er kjent for høye leveransestandarder.

Som den ledende aktøren innen vinteridrett og med en ledende rolle innen fotball og sommer- og utholdenhetsidretter, har Infront langvarige partnerskap med nær 170 rettighetshavere og hundrevis av sponsorer og medieselskaper. Infront har hovedkontor i Zug i Sveits, og har et team på over 900 erfarne medarbeider fordelt på over 35 kontorer i mer enn 15 land som leverer 4100 arrangementsdager med toppklasse-idrett rundt om i verden hvert år. I november 2015 ble Infront integrert i Wanda Sports Holding, en del av det kinesiske konglomeratet Dalian Wanda-gruppen.

Besøk Infront Sports & Medias nettsted for mer informasjon.