​Fra alle kanter av kloden

14.02.2018

​Fra alle kanter av kloden

22. til 24. mai arrangeres Tour des Fjords langs Sør-Norge. I den forbindelse presenterer vi lagene som skal konkurrere om seieren, og med flere av verdens beste lag blir kampen hard. I løpet av kort tid ruller vi ut lagene som skal konkurrere og i dag har vi gleden av å presentere Mitchelton-Scott, Sport Vlaanderen – Baloise, NIPPO Vini Fantini Europa Ovini og Team Virtu Cycling.

Mitchelton-Scott

Det australske laget Mitchelton-Scott kommer igjen til Tour des Fjords for å kjempe om seiere. Laget kjent blant annet fra sitt eget «Backstage Pass» har ved flere anledninger vist seg fram i Norge og stiller igjen til start. Med flere store talenter på laget, har laget dratt opp det allerede høye nivået på australsk sykling enda mer. Som lag har de vunnet ritt som Milano Sanremo, Il Lombardia, Liège – Bastogne – Liège og Paris – Roubaix. Få lag er bedre å sikre seieren når det gjelder som mest, og vi kan forvente presise angrep og effektive avslutninger for å sikre seieren igjen.

Sport Vlaanderen-Baloise - Belgiske kjemper

Belgia er for mange kjent som sjokoladens land, men for det fleste sykkelinteresserte anses dette lille landet som syklingens krybbe. Flere store ryttere og suksessfulle lag kommer fra Belgia og et av lagene med lang historie er Sport Vlaanderen – Baloise. Siden midten av 90-tallet har det belgiske laget preget hvert eneste ritt de har deltatt i. Få lag har kjempet mer side om side med verdens absolutt beste. Nå stiller laget nok en gang til start i Tour des Fjords med håp om å ta revansje for fjorårets andre plass sammenlagt. Med et offensivt og allsidig lag, kan vi forvente å se et lag som virkelige slår fra seg.

NIPPO Vini Fantini Europa Ovini - Italienske følelser

Lett gjenkjennelige i sine blå og oransje drakter, stiller italienerne opp. Et ungt Pro Continentallag med et ungt mannskap har alt å vinne når de skal kjempe mot de etablerte proffene. Med store deler av laget fra Japan, kjører teamet mye ritt i Asia og har blant annet vunnet etapper i Tour of Qinghai Lake, Tour of Utah og Tour de Langkawi, hvor de også tok sammenlagt seieren. 22. mai stiller det svært internasjonallaget til start med all hensikt om å vinne.

Team Virtu Cycling - Dansk comeback

Team Virtu Cycling stiller til start i Tour des Fjords for femte gang. Laget har også et damelag med flere internasjonale stjerner i tillegg til to norske alibi. Sportsdirektør Michael Skjelde har en utrolig evne til å få ryttere og lag til å prestere. Med tidligere utenlandsproffer tilbake i laget, har de store ambisjoner foran årets sesong. I fjor satte danskene virkelig sitt preg på feltet og vant blant annet to UCI ritt i Norge. Nå stiller de opp i Tour des Fjords for femte gang, og med ekspertisen laget har, skal vi ikke bli overrasket om de reiser hjem til Danmark med gode resultater.