​Right To Play blir veldedig partner til Tour des Fjords og Hammer Stavanger

10.05.2018

​Right To Play blir veldedig partner til Tour des Fjords og Hammer Stavanger

Right To Play og Tour des Fjords/Hammer Stavanger inngår nå ett samarbeid i forbindelse med arrangementene 22.-27.mai 2018. Right To Play skal være tilstede under både Tour des Fjords og i Stavanger under Hammer, med aktiviteter både for barn og voksne.

Kjendissprint på søndag 27.mai

På søndag formiddag skal det i samarbeid med Santander Consumer Bank og Hammer Stavanger, arrangeres en kjendissprint i Stavanger. Her skal kjendisene kjempe mot hverandre, gjennom både innledende runde og finale.

I forkant av sprinten vil det gjennomføres en konkurranse hvor man kan gjette vinneren. Santander Consumer Bank vil deretter donere penger til Right To Play basert på antallet mennesker som deltar på konkurransen.

Glad for å kunne bidra til Right To Play sitt arbeid

«Tour des Fjords er veldig glad for å inngå samarbeid med Right To Play. Vi synes det er fantastisk at vi kan bruke vårt arrangement til å sette fokus på det viktige arbeidet Right To Play gjør, og at vårt arrangement kan være bidra til bedre livskvalitet, lek og idrett for barn som lever i vanskeligstilte områder. Vi gleder oss til å profilere Right To Play og det arbeidet de gjør under våre arrangement med Tour des Fjords og Hammer Stavanger 22-27.mai 2018», sier daglig leder i Tour de Fjords Roy Hegreberg.

Sven Erik Bystrøm – ny Right To Play ambassadør

Right To Play støttes av over 20 Norske idrettsutøvere. Syklisten Sven Erik Bystrøm, UAE Team Emirates, har nå signert som ny ambassadør. Sven Erik vil delta på Hammer Stavanger.

Om Right To Play:

Right To Play er internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland. I arbeidet vårt har vi særlig fokus på læring og lek. Læring styrker barns muligheter for en bedre fremtid, og lek blir brukt som verktøy for faglig, sosial og personlig utvikling. Gjennom veiledning og oppfølging av lærere, og mer bruk av lek og aktivitet i undervisningen, er vi med på å skape en betydelig forbedring i barns hverdag i utviklingsland.

Right To Play ble grunnlagt i 2000 med hovedkontor i Canada. I dag jobber vi i 16 land fordelt på Afrika, Asia og Midtøsten. Organisasjonen støttes av over 20 norske toppidrettsutøvere som Aksel Lund Svindal, Mats Zuccarello, Ingvild Flugstad Østberg, Kjetil Jansrud og Suzann Pettersen.

Les mer om Right To Play: http://righttoplay.no/

Kontaktinformasjon

Daglig leder Right To Play: Jimmy Vika

Epost: jvika@righttoplay.com

Mobil: 481 34 681

Daglig leder Tour des Fjords/Hammer Stavanger: Roy Hegreberg

Epost: roy@tourdesfjords.no

Mobil: 996 03 143

Les mer om Tour des Fjords: http://tourdesfjords.no/

Les mer om Hammer Stavanger: https://www.hammerstavanger.com