Prisvinnende Frog Bikes støtter barnerittene

12.05.2018

Prisvinnende Frog Bikes støtter barnerittene

– Vi ønsker å bruke løpene våre til å få flere barn ut på sykkel, og derfor er Frog Bikes en perfekt match for oss, sier Roy Hegreberg.

Frog Bikes støtter i 2018 Tour des Fjords barneritt med lettvektsykler, spesielt utviklet for barn, som premie til deltakerne på barnerittene. Alle barn som melder seg på og deltar på barnerittene har muligheten til å vinne en Frog sykkel etter eget ønske* under hvert ritt.

Frog Bikes som har 5 års jubileum i år, er en britisk barnesykkel-spesialist. I stedet for å bruke konvensjonell tenkning på design av barnas sykler, har de gjennomført vitenskapelig forskning, og utviklet lette kvalitetssykler med barnespesifikke komponenter som gjør det lettere for barna å lære og morsommere å sykle. Dette tankesettet har slått an hos nordmenn, og et økende antall foreldre har fått øynene opp for syklene som har vunnet «Best i test» kåringer flere år på rad.

Frog Bikes har også vunnet flere internasjonale priser, blant annet A Queen’s Award for Enterprise, for sin fremragende prestasjon innen internasjonalt salg, og leverer sykler til uavhengige sykkelbutikker i over 50 land, samt Red Dot Design Award for sin nye terrengsykkel MTB69.

Shelley Lawson, medgrunnlegger av Frog Bikes sier:

– Vi er veldig glade for å støtte Tour des Fjords barneritt. Dette fordi Frog Bikes sin målsetning er å få flere barn ut på sykkel og å fremme sykkelglede. Det er mye entusiasme rundt familiesykling i Skandinavia, noe som er grunnen til at vi har solgt sykler her siden vi startet denne virksomheten.

Roy Hegreberg, daglig leder i Tour de Fjords kommenterer:

– Barnerittene under Tour des Fjords er en viktig del av sykkelfestivalen. Vi ønsker å bruke løpene våre til å få flere barn ut på sykkel, og derfor er Frog Bikes en perfekt match for oss. Vi håper å se kjempemange glade barn på sykkel på barnesykkelrittene under begge arrangementene våre, 22-27. mai.

Om Frog Bikes:

Det britiske lettvektsykkelmerket Frog Bikes produserer balanse-, hybrid, MTB, landevei og banesykler av superlett aluminium som gjør det lettere for barn å lære å sykle. Frog syklene kommer i en mengde fine, klare farger og passer barn i alderen 1 til 14 år.

Frog Bikes er opptatt av at barn skal ha sykler som har riktig størrelse, og har derfor valgt å selge syklene sine gjennom uavhengige sykkelbutikker over hele verden. Butikkene har tilgang til det forskningsbaserte verktøyet Frog Fit TechnologyTM, slik at foreldre kan være sikre på at sykkelen vil passe barnet bra og er montert riktig.